Επίσκεψη Αναστασιάδη στη λαϊκή αγορά του Λαγκαδά

1024
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Την λαϊκή αγορά του Λαγκαδά επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο δήμου Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη.
Ο κ. Αναστασιάδης και τα άλλα μέλη της παράταξης συνομίλησαν με τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες που εξέθεταν τα προϊόντα τους, καθώς και με δεκάδες καταναλωτές που έκαναν τις αγορές τους.
Οι εργαζόμενοι στο χώρο των λαικών αγορών σημείωσαν τη συνεχή παρουσία του κ. Αναστασιάδη στους χώρους εργασίας, καθώς και το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία νέων λαικών αγορών στα Λαγυνά και την Ξυλούπουλη, προκειμένου να διευολυνθούν οι ντοπιοί παραγωγοί στην προώθηση των προιόντων τους και οι καταναλώτες στην προμήθεια των αναγκαίων αγαθών κοντά στην κατοικία τους και σε πιο οικονομικές τιμές.
Από την πλευρα των καταναλωτών πάρα πολλοί εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για την προσφορά της παράταξης στα κοινά του δήμου, για την συνεχή παρουσία στα κοινά της περιοχής και για το έντονο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των πολιτών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top