Επίσκεψη Αναστασιάδη στο Σόχο Ζαγκλιβερίου

σοχοσ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Την έδρα της Δημοτικής Ενότητας το Σόχο και την έδρα της Δημοτικής Ενότητας Καλοινδίων, το Ζαγκλιβέρι επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο δήμου Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη.
Η επίσκεψη στο Σοχό ξεκίνησε με την παρακολούθηση της ακολουθίας των μεγάλων ωρών στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σοχού. Στη συνέχεια το κλιμάκιο της παράταξης επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά πολλοί πολίτες έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του υποψήφιου δήμαρχου και να δηλώσουν την στήριξη τους και να ανταλλάξουν ευχές σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών. Από την πλευρά του ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε τους πολίτες της περιοχής για το πρόγραμμα της δημοτικής παραταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και για τις κοστολογημένες δράσεις που θα τεθούν σε εφαρμογη από την πρωτη ημέρα της νέας διοίκησης, προκειμένου να δώθουν λύσεις σε προβλήμτα και να υποστηρίξουν και να αναδείξουν τοπικές πρωτοβουλίες επαγγελματιών και φορεών της περιοχής. Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη στο Ζαγκλιβέρι, όπου το κλιμάκιο της παράταξης συνομίλησε με δεκάδες πολίτες, αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής και ενημέρωσε για το πρόγραμμα της δημοτικής παραταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και τις προταιρεότητες του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top