Επίσκεψη Ιωάννη Αναστασιάδη στο Ζαγκλιβέρι

zagkliberi
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Την έδρα της Δημοτικής Ενότητας Καλοινδίων το Ζαγκλιβέρι επισκέφτηκε κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο δήμου Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη. Τα στελέχη της παράταξης συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά πολλοί πολίτες έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του υποψήφιου δήμαρχου και να δηλώσουν την στήριξη τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν «είναι ο μόνος που έχει τακτική και συχνή επαφή μαζί τους και ο οποίος έρχεται συχνά να τους δει και να μιλήσει μαζί τους». Από την πλευρά του ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε τους πολίτες της περιοχής για το πρόγραμμα της δημοτικής παραταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και για τις κοστολογημένες δράσεις που θα τεθούν σε εφαρμογη από την πρωτη ημέρα της νέας διοίκησης, προκειμένου να δώθουν λύσεις σε προβλήμτα και να υποστηρίξουν και να αναδείξουν τοπικές πρωτοβουλίες επαγγελματιών και φορεών της περιοχής.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου συνομίλησε με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την κατάσταση με τις υποδομές που διαθέτει το Α.Τ. Ζαγκλιβερίου και την εγκληματικότητα στην περιοχή. Κλείνοντας, τόνισε με έμφαση, ότι όπως και στο παρελθόν όταν είχε την ευθύνη της διοίκησης του δήμου έτσι και τώρα μετά την εκλογή του θα κάνει «ότι είναι δυνατόν για να διευκολύνει το έργο τους και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής».

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top