ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΥΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ

Ονομάζομαι Θεοδοσία Κούκου. Είμαι η πρώτη κόρη του Χρήστου και της Μαρίας και ζω στην πόλη του Λαγκαδά. Είμαι απόφοιτη ειδικότητας τεχνικών αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ και μέλος της Δημ. Τ. Ο. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαγκαδά (υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων). Σύζυγος μου είναι ο Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Λαγκαδά και περιχώρων, ιδιωτικός υπάλληλος), του Αντωνίου (ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ποντίων από το 1974). Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη » ΝΕΑ ΑΡΧΗ» γιατί έχω εμπιστοσύνη στον Άνθρωπο Ιωάννη Αναστασιάδη στην εμπειρία και την μαχητικότητά του.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΚΙΣΤΑΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Ως άνθρωπος του μόχθου και της εργασίας, έμαθα ότι για να πετύχεις τον στόχο σου θέλει δουλειά, υπομονή, επιμονή, γνώση και εμπειρία. Στις εκλογές του Μαΐου θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ » γιατί πιστεύω ότι όλα τα παραπάνω τα διαθέτει έτσι ώστε να εργαστούμε όλοι μαζί για έναν δήμο που θα στέκεται δίπλα στους πολίτες και να δίνουμε άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.
Περισσότερα
Δικηγόρος - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΣΟΥΝΤ

Κατάγομαι από το Βασιλούδι της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας
το γένος Ανδρομάχης Ιωαννίδου

Επιδίωξή μου είναι η παροχή νομικών υπηρεσιών σε μεγάλους οργανισμούς, εφαρμόζοντας περαιτέρω την πρόσφατη σχετική εμπειρία μου και τις ήδη αποκτημένες γνώσεις των νομικών εργασιών του κλάδου.

Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακές Σπουδές: Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο 2004
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Πτυχίο Νομικής Οκτ. 1997 – Οκτ. 2002
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
– Υποτροφία από την Ελληνική Πρεσβεία της Ιορδανίας
– Ξεχωριστή επίδοση στο ΠΟΙΝΙΚΟ και το Διεθνές Δίκαιο

Φοίτηση στην Αγγλική Φιλολογία 1996 – 1997
PHILADELPHIA UNIVERSITY OF JORDAN, ΑΜΜΑΝ

Επαγγελματική Εμπειρία

Δικηγόρος Νοέμβριος 2002
Νομικός Σύμβουλος της Eurobank
– Ενασχόληση – Εμπειρίες
o Υποθέσεις Τραπεζών
o Προσημειώσεις, Εξαλείψεις
o Κατασχέσεις, Πλειστηριασμοί Ακινήτων
o Προτάσεις για Ανακοπές σε α΄ βάθμια δικαστήρια
o Εμπορικό Δίκαιο: Καταστατικά, Πτωχεύσεις
o Αστικό Δίκαιο: Ενοχικό, Εμπράγματο, Εργατικό
o Ποινικό Δίκαιο: Πταίσματα (εμπειρία παραστάσεων σε εφετείο)
o Οικογενειακό Δίκαιο: Διαζύγια
o Δίκαιο Αλλοδαπών: Άδειες παραμονής, εργασίας, κλπ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Νομικός Σύμβουλος της Victoria Ζημιών

– Ενασχόληση – Εμπειρίες
o Υποθέσεις Ασφαλιστικών Εταιριών Ποινικό Δίκαιο: κλάδος αυτοκινήτων
o Διαπραγματεύσεις με άλλες ασφαλιστικές εταιρίες

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣΟΥΝΤ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
2005-ΣΗΜΕΡΑ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ)2006-ΣΗΜΕΡΑ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΜΕΛΟΣ-ΔΙΕΝΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 2017
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΣ –ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.2008-ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2002-ΣΗΜΕΡΑ.

Ατομικά Χαρακτηριστικά & Ενδιαφέροντα

– Χρησιμοποίηση της φυσικής ευγένειας στις διαπραγματεύσεις
– Εξαιρετικά δυναμική και διεκδικητική προσωπικότητα
– Άνεση στη χρήση επιχειρημάτων
– “Can-Do Attitude”
– Διαρκής ενημέρωση για τις νομικές εξελίξεις σε διεθνής επίπεδο .

Σεμινάρια

Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης 2002 – 2018
– Εργατικό Δίκαιο
– Αστικό Δίκαιο
– Ποινική Δικονομία
– Εμπορικό Δίκαιο
– Συμβολαιογραφικό Δίκαιο

Ξένες Γλώσσες

Αγγλικά: Άριστα (Γραφή – Ανάγνωση – Κατανόηση)
Αραβικά: Άριστα (Γραφή – Ανάγνωση – Κατανόηση)

Προσωπικά Στοιχεία

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ : ΑΜΜΑΡΟΥΣΙΟ –ΑΤΤΙΚΗΣ
Έτος Γεννήσεως: 1978
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμη
Υπηκοότητα: Ελληνική & Ιορδανική.

Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΟΥΤΣΟΥ - ΚΑΡΑΠΕΣΤΙΝΑ

Είμαι γεννημένη στον Λαγκαδά, ζώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τόπου μου. Παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Απόφοιτη του Επαγγελματικού Λυκείου Λαγκαδά με ειδικότητα Διακοσμήτριας Εσωτερικού Χώρου. Εδώ και τέσσερα χρόνια δραστηριοποιούμαι στον σύλλογο ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά . Ως δημότης και νέος επαγγελματίας αλλά και ως μητέρα μιας οικογένειας που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της στον Λαγκαδά, προσδοκώ να δω τον τόπο μου καλύτερο. Για τον λόγο αυτό θέτω την υποψηφιότητα μου στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» βάζοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα της ζωής μας, το περιβάλλον και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Συμμετέχουμε στην εκλογική αναμέτρηση για έναν Δήμο με όραμα, πρόγραμμα και αξίες. Επειδή ζούμε στον τόπο μας, τον αγαπάμε, θέλουμε να εργαστούμε γι’ αυτόν, να τον αναδείξουμε και να του δώσουμε την θέση που του αξίζει.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΟΥΝΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, πωλητής, υπεύθυνος καταστήματος. Γεννήθηκα και ζω στην Άσσηρο του Δήμου Λαγκαδά. Ως νέος, ενεργός και δραστήριος πολίτης αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της ηλικίας μου. Για τον λόγο αυτό συμμετέχω στις εκλογικές διαδικασίες του Μαΐου με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με πάθος, όρεξη και διάθεση στην προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου μας για το κοινό καλό.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΙΝΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Γεννήθηκα και ζω στα Λαγυνά του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι γόνος τρίτεκνης οικογένειας. Πρώτη από τα τρία παιδιά του Απόστολου και της Ευαγγελίας. Αρραβωνιασμένη με τον Πασχάλη Νούλη. Απόφοιτη από την σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α.Τ.Ε.Ι Σερρών. Ως δημότης και νέος άνθρωπος θέτω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για να βρίσκομαι καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μου και να επιλύουμε τα προβλήματα του δήμου μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Παντρεμένος με την Καλλιόπη Μπούμπουρα και πατέρας ενός τρίχρονου αγοριού.
Κατάγομαι από την Αρετή του Δήμου Λαγκαδά.
Ασχολούμαι πολλά έτη με την διοίκηση των αθλητικών συλλόγων «Δόξα Αρετής» και του » Κεραυνού Κολχικού»
Στις επερχόμενες εκλογές θέτω τον εαυτό μου ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για έναν δήμο καθαρό και ασφαλή.
Για έναν δήμο που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων του.
Έναν δήμο που θα σέβεται τους δημότες του.

Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΑΜΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παντρεμένος με την Σοφία Ιωσηφίδου και πατέρας δύο κοριτσιών. Γεννήθηκα και ζω στο Κολχικό του Δήμου Λαγκαδά. Επί τριάντα έτη δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στον Δήμο μας. Είμαι ενεργό μέλος του αθλητικού συλλόγου » Κεραυνός Κολχικού «. Βιώνοντας τα καθημερινά προβλήματα του δήμου μας και θέλοντας έμπρακτα να συμβάλλω στην επίλυση τους θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ »
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

Γεννήθηκα μεγάλωσα και διαμένω στον Λαγκαδά. θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ » διότι από πρόσφατη εμπειρία μου για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ είδα στο πρόσωπό του έναν Έλλην Πατριώτη που ως νέα με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ καθώς μεγάλωσα με μητέρα στρατιωτικό και έχω στην καρδιά μου την πατρίδα και την θρησκεία μου. Ήδη μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ ΛΑΓΚΑΔΑ ειδικότητα ηλεκτρολόγων και περνώντας για να φτάσω εκεί όλες τις τάξεις των σχολείων ΛΑΓΚΑΔΑ, ΒΙΩΣΑ τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων μας. Ρισκάροντας την συμμετοχή μου στις πανελλαδικές θα δώσω την ψυχή μου με την συμπαράσταση του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» Να μπει η κύρια μεγάλη ειδικότητα στο ΕΠΑΛ μας, ΥΓΕΙΑΣ που περιλαμβάνει (Βοηθός Νοσηλευτή, Βοηθός Ιατρικών –Βιολογικών Εργαστηρίων, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, Βοηθός Οδοντοτεχνίτη, Βοηθός Ακτινολογικών Εργαστηρίων, Βοηθός Φαρμακείου, Αισθητικής Τέχνης, Κομμωτικής Τέχνης ) και αυτό διότι θεωρώ ότι είναι άδικο παιδιά από τον Λαγκαδά και τις γύρω περιοχές να πηγαίνουν σε ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης με την πρωινή ταλαιπωρία των λεωφορείων διότι δεν τους δίνεται η δυνατότητα να φοιτήσουν εδώ στον Λαγκαδά. Επίσης να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα σχολεία μας και με την δική σας συμμετοχή και βοήθεια ώστε να μας τα αναφέρετε και να έρθουμε από κοντά να τα δούμε. Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι τα αδεσποτάκια του Λαγκαδά που υπάρχουν άνθρωποι που και βέβαια έχουν κάποια φοβία, όμως δεν είναι λύση να τα εξολοθρεύουμε .Πρέπει πια σοβαρά αυτά τα θέματα να λυθούν Μπορεί να είμαι μικρή πιστέψτε όμως στους νέους.!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

O κος Ζαφειρίδης Αθανάσιος του Ναπολέοντος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι 55 ετών, νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Κατέχει Bachelor of arts in Business Administration and Manαgement from Georgia University of USA και είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σωληνουργία Ζήτα Α.Β.Ε.Τ.Ε από την ίδρυσή της το έτος 1990 έως και σήμερα. Η Σωληνουργία ΖΗΤΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και την υψηλή αξία σε σχέση με την τιμή των προϊόντων που παράγει, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες σωληνουργίας στην Ελλάδα και έχει πιστοποιηθεί με το ISO:9001:2008 από το IAF, ΕΣΥΔ. Το 2003, η εταιρεία άρχισε να κινείται ακόμη πιο δυναμικά, ενισχύοντας το εμπορικό της φάσμα με ακόμη περισσότερα χαλυβουργικά προϊόντα (σίδερα μορφής IPE HEA κλπ). Η πώληση αλλά και η μεταποίηση όλων αυτών των προϊόντων, έφερε τη «ΖΗΤΑ» σε μια πλέον ανταγωνιστική θέση, με αποτέλεσμα να έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της. Η εταιρεία προώθησε τις πωλήσεις της στο εξωτερικό, κυρίως στη Βαλκανική αγορά και στην Κύπρο φθάνοντας σε ποσοστό 25% των προϊόντων παραγωγής της. Η αρχική ίδρυση της εταιρείας τοποθετείται στο έτος 1965 με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων τύπου ΖΗΤΑ έως το έτος 1990 όπου μετατράπηκε σε Σωληνουργία και εισαγωγή και εμπορία προιόντων σιδήρου και χάλυβα. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων και ιδιαίτερα στη διοίκηση οικονομικών υπηρεσιών, στις τραπεζικές χρηματοδοτήσεις, στο στρατηγικό σχεδιασμό και στη διοίκηση και διαχείριση επενδυτικών προγραμμάτων. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ του ΣΒΕΕ και του ΣΕΒΕ επί σειρά ετών και της Ε.Ε.Δ.Ε.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΓΝΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκα και ζω στην Χρυσαυγή του Δήμου Λαγκαδά. Παντρεμένος με την Βενιώτου Σωτηρία και πατέρας δύο κοριτσιών. Διετελεσα Πρόεδρος της Τοπικής ΚοινότηταςΧρυσαυγης την περίοδο 2011-2014. Στης επερχόμενες εκλογές θέτω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός συμβουλος με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» αναγνωρίζοντας το όραμα που έχει για τον Δήμο μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στην Ρωσία το 1981. Είμαι παντρεμένος με την Γιουλβανίδου Σοφία, ακτινολόγο στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ και πατέρας δυο παιδιών. Είμαι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής. Έχω εργαστεί στο Κ. Θ. Λέρου στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στο ίδρυμα Αγ. Παντελεήμων και στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο. Διαθέτω ιατρείο στο κέντρο του Λαγκαδά. Η αγάπη για τον τόπο στον οποίο εργάζομαι με ώθησε να συμπαρασταθώ στο όραμα του υποψήφιου Δήμαρχου Ιωάννη Αναστασιάδη, για έναν Δήμο πρωτοπόρο στις εξελίξεις. Όλοι μαζί για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΥΛΟΥΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στον Ασκό της Δημοτικής Ενότητας Σοχού του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι παντρεμένος με την Καρασαββίδου Μάγδα και πατέρας τριών ενήλικων παιδιών. Ασχολούμαι με την αμπελουργία. Σπούδασα οικονομικά και είμαι πτυχιούχος εκτελωνιστής. Υπήρξα ποδοσφαιριστής – προπονητής και πρόεδρος του Α.Σ. » Μακεδονικός Ασκού » . Διετέλεσα Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασκού, Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Ασκού, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Σοχού από το 2002 – 2006. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Χωροταξίας, Οικιστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομικών Εφαρμογών την περίοδο 2011 – 2014 στο Δήμο Λαγκαδά επί θητείας Δημάρχου Ιωάννη Αναστασιάδη. Στις ερχόμενες εκλογές στέκομαι στο πλευρό της παράταξης ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ » ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την ολοκλήρωση του οράματος μας για έναν δήμο εξωστρεφή και δυναμικό.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΙΒΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Γεννήθηκα στο Κρυονέρι Σοχού του Δήμου Λαγκαδά, όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Από το 1980 ασχολούμαι με το εμπόριο ( υλικά οικοδομών, χωματουργικά, δασικά). Το 1990 εκλέχθηκα πρόεδρος της Τ.Κ. Κρυονερίου. Το 1998 εκλέχθηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Δ.Δ. Κρυονερίου Το 2002 ορίστηκα αντιδήμαρχος Σοχού . Στις εκλογές του 2010 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά και διετέλεσα Αντιδήμαρχος καθαριότητας και υπηρεσιών συντήρησης και εργοταξίου την περίοδο 2013 – 2014. 2014 – ως και σήμερα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά. 2016 – ως και σήμερα είμαι μέλος του Δ. Σ της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. 2017 – ως και σήμερα είμαι μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Λαγκαδά. Υπήρξα σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαγκαδά και περιχώρων. Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ » για έναν δήμο με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής για όλους.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΕΠΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα το 1964 στη Θεσσαλονίκη και έζησα για πέντε χρόνια στη Νέα Σεβάστεια. Από το 1969 είμαι μόνιμος κάτοικος Αυγής. Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα κ. Γεωργιάδου Καλλιόπη και έχουμε τρία ( 3 ) παιδιά, τον Αναστάσιο, την Ιωάννα και τη Σοφία. Τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο Αυγής, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σοχού. Είμαι αριστούχος πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα ως αναπληρωτής στο Δημ. Σχ. Σκεπαστού και στη συνέχεια στο 1ο Δημ. Σχ. Σοχού. Από τον Δεκέμβριο του 2007 έως τον Αύγουστο του 2011 εργάστηκα στο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου ασκώντας παράλληλα και τα καθήκοντα του Διευθυντή. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και σήμερα εργάζομαι και πάλι στο Δημοτικό Σχολείο Σοχού έχοντας παράλληλα και τη θέση του Υποδιευθυντή. Υπηρέτησα τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο ¨ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ¨ από τις θέσεις του Προέδρου, του Ταμία και του Γενικού Γραμματέα για περισσότερο από είκοσι ( 20 ) χρόνια. Διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυγής. Αποτέλεσα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Αγ. Γεωργίου Αυγής. Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου ¨ Εθνικός Σοχού ¨. Μέλος της ΔΑΚΕ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λαγκαδά. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 αναδείχθηκα Α΄ Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σοχού. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά με την παράταξη «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ». Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λαγκαδά (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) το χρονικό διάστημα 2011-2014. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λαγκαδά 2013-2014. Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Λαγκαδά 2013-2014.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΡΑΖΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γέννηθηκα στο Μεσόκωμο του Δήμου Λαγκαδά όπου ζω μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Τσατσού και έχουμε δύο παιδιά. Επαγγελματικά ασχολούμαι με την βιολογική γεωργία ενώ διατηρώ κτηνοτροφική μονάδα. Διατελώ πρόεδρος του συλλόγου αιγοπροβατοτρόφων Επαρχίας Λαγκαδά και συμμετείχα σε ενημερωτικές ημερίδες με γεωργοκτηνοτρογικά θέματα στο δήμο μας. Από το 1994 ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις εκλόγες του 2010 εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυσμό του Ιωάννη Αναστασιάδη. Το 2013 ανέλαβα το γραφείο στήριξης αγρότη και κτηνοτρόφου ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβούλος και υπεύθυνος για την έκδοση και θεώρηση αδειών πλανόδιου εμπορίου . Στις εκλογές του Μαϊου θέτω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυαδμό του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΄΄ΝΕΑ ΑΡΧΗ΄΄γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από πρόσωπα με νεές πολιτικές αντιλήψεις , δυναμική, αυτοπεποίθηση και εμπειρία.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στις 16 Οκτωβρίου το 1977. Ειμαι μόνιμος κάτοικος Ασσηρου του Δήμου Λαγκαδά. Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζομαι στην εταιρία PYRAMIS ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΕΙΑ Α. Ε. Με την ίδια αφοσίωση που δείχνω στην εργασία μου, με την ίδια ακριβώς αφοσίωση θα ήθελα να συνεισφέρω και στα κοινά του τόπου μας. Η αισιοδοξία μου και η θέληση μου να πάει μπροστά ο τόπος μας, με κάνει να θέλω να προσφέρω στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας. Για το λόγο αυτό θέτω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και την παράταξη του «ΝΕΑ ΑΡΧΗ». Όλοι μαζί να βάλουμε το λιθαράκι που θα κάνει τον Δήμο μας πρότυπο για όλους τους υπόλοιπους δήμους.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Μεγάλωσα στα Λαγυνά, κατοικώ στον Λαγκαδά όπου διατηρώ την επιχείρηση μου. Είμαι παντρεμένος με την Πιρελή Ειρήνη με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο αγόρια. Διετελώ Δημοτικός Σύμβουλος στο Συμβούλιο των Νέων του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι πρόεδρος στον αυτοκινητιστικό σύλλογο Βορείου Ελλάδος (Audi Club Greece). Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με σκοπό να συμβάλλω στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας με καινοτόμες προτάσεις, με σχέδιο, όραμα και προοπτική για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΜΑΡΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στο Ζαγκλιβερι του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι υιός της Αθηνάς και του Σταύρου Καμαρούδη, δημάρχου επί πολλών θητειών του Δήμου Καλλινδοίων. Υπήρξα αθλητής καλαθοσφαίρισης στο εφηβικό τμήμα του αθλητικού συλλόγου «ΗΡΑΚΛΉ» Θεσσαλονίκης. Ως διπλωματουχος τεχνικός τηλεπληροφορικης δραστηριοποιούνται επαγγελματικά τα τελευταία 15 χρόνια στο τομέα της ενέργειας ( φυσικό αέριο, ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΑΕ & EFA ENERGY AE) σε όλη την εργασιακή μου εμπειρία αναλαμβάνω θέσεις ευθύνης. Με την ίδια αφοσίωση και ευθύνη στις ερχόμενες εκλογές, συμμετέχω και εγώ με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», για να εκσυχρονίσουμε τον Δήμο μας, να του δώσουμε νέες βάσεις στις υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τους κατοίκους του.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΕΜΕΡΙΔΗΣ

Γεννήθηκα το 1962 στη Νικόπολη του Δήμου Λαγκαδά. Μεγάλωσα στη Γερμανία. Φοίτησα σε ελληνικό σχολείο ενώ σε μεταγενέστερη ηλικία αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσω τις σπουδές μου στην Τεχνική Σχολή με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρίνα Σαϊβανίδου και πατέρας 2 ενήλικων παιδιών. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα ασχολούμαι με την εμπορία των εκκλησιαστικών ειδών κυρίως στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Στις προσεχείς εκλογές βρίσκομαι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Ιωάννη Αναστασιάδη στοχεύοντας στην αναβάθμιση του τόπου μας και την ποιότητα ζωής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Ελάτε μαζί μας στην προσπάθεια μας αυτή για το καλύτερο μέλλον που όλοι μας οραματιζόμαστε!
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά. Παντρεμένος με ένα ανήλικο παιδί. Ασχολούμαι με το εμπόριο αυτοκινήτων και θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ » ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του Δήμου μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΙΚΟΥ ΖΩΗ

Μεγάλωσα στο Καβαλαρι του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι κόρη του Γραικου Νικολάου και της Μαρίας Αυτζη. Σπούδασα στην σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Λογιστικής του Α. Τ. Ε. Ι Σερρών. Σήμερα ζω και εργάζομαι στον Λαγκαδά. Ως θιασωτης της θεωρίας » ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ» αφού Δήμος είναι οι πολίτες του και αυτοί έχουν λόγο για τα τοπικά θέματα, θέτω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ»
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΟΥΛΟΥΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΤΖΕΝΗ)

Μεγάλωσα στον Σόχο του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι το δεύτερο παιδί της Δήμητρας και του Απόστολου Γουλούτη. Παντρεμένη με τον Παπαζογλου Δημήτριο και έχουμε δύο ανήλικα παιδιά. Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Λογιστικής του Α. Τ. Ε. Ι Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου. Επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά και θέτω την υποψηφιότητα μου με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για να προσφέρουμε τις γνώσεις μας στον δήμο για το καλό των πολιτών του και να συμβάλλουμε σε ένα μέλλον καλύτερο για τα παιδιά μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκα στις 19/04/1973. Είμαι μόνιμη κάτοικος Λαγυνών εδώ και 15 χρόνια. Έχω δύο κόρες την Άρτεμις 20 ετών φοιτήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Ψυχολογίας και την Ειρήνη 15 ετών μαθήτρια της Γ΄Γυμνασίου στο 4ο Γυμνάσιο Λαγυνών Λαγκαδά. Πτυχίο ΝΟΜΙΚΗΣ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Πτυχίο ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Λάρισας Μεταπτυχιακό στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ του ΕΑΠ (απομένει η κατάθεση της Διπλωματικής) ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΙΤΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) Εκπαίδευση και Κατάρτιση με τίτλο GPDR KAI EΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η εφαρμογή στην πράξη των ρυθμίσεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων. ECDL Core Certificate ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Το 1997 διορίστηκα ως μόνιμη υπάλληλος του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ στην Α΄ Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική Κλινική και από το 1999 έως το 2005 υπηρέτησα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Το 2005 διορίστηκα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης όπου υπηρέτησα σε διάφορα τμήματα όπως Ψυχογηριατρική , Β΄ Παν. Κλινική Οξέων, Παθολογική Κλινική και στο Γραφείο Ειδικών Λοιμώξεων. ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» , γιατί πιστεύω στη δύναμη της ψυχής του και στην καθαρότητα των λόγων του. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της ομάδας του και πιστεύω πως όλοι ενωμένοι καθημερινά θα δίνουμε τον αγώνα μας για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας με έργα πνοής που θα φέρουν Ανάσταση στον τόπο μας. Στο περιβάλλον όπου ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας θα αγωνιστώ για να βελτιώσουμε ότι είναι δυνατό και να καλυτερεύσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΕΡΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Σοχό το 1969. Γονείς μου είναι ο Δημήτρης Τερζής και η Αγγελική Καρακούτα. Τελείωσα την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και μετά την στρατιωτική μου θητεία εργάστηκα ως συμβασιούχος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και την Τράπεζα Πειραιώς. Τα τελευταία 21 χρόνια εργάζομαι στον τομέα του Τουρισμού με θητεία στα ξενοδοχεία Μακεδονία Παλλάς και Holiday Inn Thessaloniki. Διετέλεσα ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια μέλος των Διοικήσεων του Εθνικού Σοχού. Τα τελευταία επτά χρόνια είμαι ιδρυτής και διαχειριστής της πετυχημένης ιστοσελίδας Ola Sohos στο Facebook που αριθμεί 5.000 μέλη και που έχει ως αντικείμενο την προβολή της ιστορίας και των φυσικής ομορφιάς του Σοχού και της περιοχής μας. Στις ερχόμενες εκλογές θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΟΣΧΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκα στην Χρυσαυγή του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι παντρεμένος με την Παρθένα Μοσχίδου και έχουμε τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, την Γεωργία και την Μαρία. Ασχολούμαι τριάντα χρόνια με το εμπόριο. Επί είκοσι πέντε χρόνια υπήρξα υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο κέντρο εκδηλώσεων » Αρχόντισσα». Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Χρυσαυγής επί δύο έτη. Ήμουν ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Χρυσαυγής για οχτώ χρόνια. Ήμουν εκκλησιαστικος επίτροπος για οχτώ χρόνια. Η επαγγελματική εμπειρία τόσων χρόνων και η συνεχεις συναναστροφή μου με πλήθος κόσμου με ώθησαν να συμμετέχω και εγώ στις εκλογές του Μαΐου με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με σκοπό έναν Δήμο που θα είναι κοντά στους ανθρώπους της αγοράς ώστε να δίνει άμεσα λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες του.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά. Τα τελευταία δέκα χρόνια μένω στην πόλη του Λαγκαδά. Είμαι παντρεμένος με την Χαριζάνη Σοφία και έχουμε ένα τέκνο 3 ετών. Από το 1993 έως το 2014 εργάστηκα στην Γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΌ. Από το 2002 έως και σήμερα είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος. Όταν βλέπουμε κάποια κακώς κείμενα και δεν μας αρέσουν δύο είναι οι επιλογές μας: Πρώτη: απλώς να καθησουμε στον καναπέ και να κατηγορούμε τους πάντες και η δευτερη: να αναλάβουμε πρωτοβουλία και να διορθώσουμε όλα όσα από αυτά είναι στο χέρι μας. Ευχαριστώ τον ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και την παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» που μου δίνει την ευκαιρία να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι για έναν νέο Δήμο.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκα στα Πετροκέρασα Είμαι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Α. Β. Σ. Θ. (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) Τα πρώτα χρόνια της θητείας μου υπηρέτησα στα χωριά του Λαγκαδά. Περιβολάκι, Ηράκλειο, Κολχικό, Χρυσαυγή και Πολυδεντρι Εξαλόφου. Μετέπειτα υπηρέτησα ως δάσκαλος και διευθυντής στο 11ο Δ. Σ. Σταυρούπολης και στο Τενεκεδένιο (Τούμπα) και ως διευθυντής στο 72ο Δ. Σ. Θεσσαλονίκης. Σε τρεις αίθουσες του Σχολείου ιδρυσα μια εξαίρετη ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΉ Συλλογή που την επισκεπτονται αρκετά σχολεία. Συγγραφικό έργο : Οικονομική διαχείριση Σχολικών Επιτροπών Πρωτ/μιας και Δευτ/μιας εκπαίδευσης. Πειράματα Φυσικής ΣΤ’ Δημοτικού και αρκετά βιβλία – λευκώματα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και ημερίδες για τους Παλλινοστούντες, για τον πολιτισμό κ. α. Διετελεσα Πρόεδρος του Μορφωτικου Αθλητικού Συλλόγου <<ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ>> Πετροκεράσων. Με το νόμο Καλλικράτη ανέκυψαν πολλά προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος μας περιλαμβάνει πάνω από 40 χωριά, με πολλές ιδιαιτερότητες και κατέχει μεγάλη γεωγραφική έκταση. Χρειάζεται να γίνει μια «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για να λυθούν προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας. Χρειάζεται τόλμη, φαντασία, πρωτοπορίας ιδέες, οργάνωση, προγραμματισμός, καινοτομία. Πιστεύω, με τις όποιες γνώσεις κατέχω, με θέληση για σκληρή δουλειά να βοηθήσω στην αναδιοργάνωση και αναγέννηση του Δήμου μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατάγομαι από το Κολχικό του Δήμου Λαγκαδα. Είμαι παντρεμένος με την Μπόζα Θεοδώρα και έχουμε μια κόρη και έναν γιο. Εργάστηκα πολλά χρόνια σε Τεχνικές Εταιρείες στον κατασκευαστικό τομέα. Από το 2011 εργάζομαι οδηγός στα ΚΤΕΛ του Νόμου Θεσσαλονίκης. Και από τις δύο ειδικότητες μου αντιλαμβάνομαι τα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας τόσο στο τομέα τεχνικών έργων αλλά και στην οδοποιία του. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε λύσεις σε ότι μας στεναχωρεί και εμποδίζει την ομαλή καθημερινότητα μας. Ευχαριστω την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ και εγώ για έναν Δήμο που σκοπό έχει να βελτιώσει την ποιότητα ζωη μας.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΔΑΜΟΥΔΗ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Κατάγομαι από το Αδάμ όπου και κατοικώ μόνιμα με την οικογένεια μου. Παντρεμένη με τον Γρήγορη Παπαδόπουλο από Νέα Καλινδοια (Καλαμωτό). Έχω δύο παιδιά τον Τάσο και την Ευαγγελία. Είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγρότισσα. Απόφοιτος Λυκείου Ζαγκλιβερίου και σχολής λογιστών – γραμματεων. Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1994. Από το 1999 έως και το 2010 διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καλινδοίων με τον συνδυασμό του κ. Σταύρου Καμαρούδη. Το 2003 με απόφαση Νομάρχη Διετέλεσα μέλος συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στον Νόμο Θεσσαλονίκης. Από το 1997 έως και σήμερα μέλος διοίκησης πολιτιστικού συλλόγου Αδάμ. Στις εκλόγες Μαΐου 2018 για εκλογή συνέδρων για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκα πρώτη μεταξύ των υποψηφίων γυναικών στην Β’ Θεσσαλονίκης. Στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου θέτω υποψηφιότητα με τον ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και την παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με αμέριστο ενδιαφέρον και συμβολή χωρίς διακρίσεις στην επίλυση προβλημάτων του τόπου και των δημοτών. Καθημερινά δίπλα στον συνάνθρωπο με διαφάνεια και καθαρό λόγο.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΘΑΡΙΔΟΥ ΖΗΡΝΑ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκα στο Καβαλαρι και κατοικώ στο Αρδαμέρι του Δήμου Λαγκαδά. Παντρεμένη με τον Αθανάσιο Ζηρνα και έχουμε πέντε παιδιά. Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α. Τ. Ε. Ι Καβάλας Δραστηριοποιουμε στην οικογενειακή επιχείρηση που ως αντικείμενο έχει την βιολογική γεωργοκτηνοτροφία. Είμαι μέλος του εξωραϊστικου, εκπολιτιστικου συλλόγου Αρδαμερίου επί σειρά ετών. Μελος του συλλόγου πολυτέκνων «Άγιοι Πάντες». Στις ερχόμενες εκλογές θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με σκοπό να συμβάλλω στην ενημέρωση αλλά και στην υποστήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων του Δήμου μας, για τις νέες χρηματοδότικες και καινοτόμες ευκαιρίες.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΗΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στην Όσσα οπου και κατοικώ μόνιμα. Διατέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής του πρώην Δήμου Βερτίσκου. Υπήρξα Δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαγκαδά. Από το 2014 έως και το 2016 ήμουν Αντιπρόεδρος της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. Από το 2014 έως και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος της Δ. Ε. Υ. Α Λαγκαδά, μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαγκαδά και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Βερτίσκου. Σε αυτές τις εκλογές θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» γιατί η ενασχόληση μου με τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια από θέσεις ευθύνης μου δίνει την δυνατότητα να διακρίνω ότι είναι αυτός που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του δήμου και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης για ένα Δήμο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΟΤΟΥΡΙΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ

Κατοικώ μόνιμα στο Περιβολακι του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι μονογονέας με δύο ανήλικα παιδιά. Έχω εργαστεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Λαγκαδά. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον δήμο μας σε αυτές τις εκλογές θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με σκοπό να βοηθήσω ενεργά στην αντιμετώπιση τους.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΛΟΪΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κατοικώ εδώ και 17 χρόνια στον Λαγκαδά. Είμαι παντρεμένη με τον Καλοΐδη Θεόδωρο και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμε στην οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «KALOIDIS» και αντικείμενο την παραγωγή επίπλων σε διοικητική θέση. Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» πιστεύοντας ακράδαντα στις ικανότητες, την ακεραιότητα και την διάθεση του για ένα δήμο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γεννήθηκα στο Σόχο στις 01-05-1959 Γόνος πολύτεκνης κτηνοτροφικής οικογένειας. Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Σαμπανίδου και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά ( Χρυσάνθη, Ελευθερία, Δημήτρης, Θανάσης) Υπηρέτησα ως Έφεδρος αξιωματικός. Επαγγελματικά ασχολήθηκα με το εμπόριο χαλιού – μαλλιών – κρεάτων από το 2/1978 έως 3/1993 εκ τότε είμαι υπάλληλος του ΕΦΚΑ ΜΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΔΡΑΣΗ Συνετελεσα στην δημιουργία του Συλλόγου πολυτέκνων Σοχού και Περιχώρων. Συμμετείχα στην επανίδρυση του συλλόγου Επαγγελματιών Σοχού. Μελος του ΔΣ Συλλόγου «ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ» Μελος του συλλόγου «ΟΡΦΕΑΣ ΣΕΡΡΏΝ» Γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μακεδονομάχων και απογόνων Ν. Σερρών «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Μελος της ΠΟΠΟΚΠ με δύο θητείες Πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου μαθητών του Λυκείου Σοχού. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Σερρών 1989 – 1990 με την ΔΗΑΝΑ (Στεφανόπουλος) Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σοχού 2007 – 2009 και πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Σοχού και σήμερα υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος του Δήμου Λαγκαδά με τον ίδιο συνδυασμό του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ». ΣΟΧΙΝΕΣ – ΣΟΧΙΝΟΙ Ψηφίστε με ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΠΟΥΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκα το 1973 στην Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι από την τοπική κοινότητα Ασσήρου, όπου και ζω με τα τρία παιδιά μου. Έχω τελειώσει ιδιωτική σχολή αισθητικής και έχω εργαστεί στον κλάδο της κοσμητολογίας αρκετά χρόνια. Επιπλέον διαθέτω πτυχίο στον τομέα των Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων με ειδικότητα στις κοινωνικές υπηρεσίες. Πλέον απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα και τον χώρο της εστίασης. Είναι η δεύτερη φορά που θέτω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ». Θεωρώ πως το να συμμετέχεις στα κοινά του Δήμου σου και να προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα και τα προβλήματα του τόπου σου είναι πολύ σημαντικό και αυτή είναι η προτεραιότητα μου κατά την ενασχόληση μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ξεκαθαρίσω με απόλυτη ειλικρίνεια πως η υποψηφιότητα μου διαθέτει μόνο θέληση και όρεξη για δουλειά για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ σε ένα δήμο με ταυτότητα, δύναμη και όραμα
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΕΛΩΝΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

Γεννήθηκα και κατοικώ στον Ασκό του Δήμου Λαγκαδά. Είμαι μητέρα μιας κόρης 19 ετών. Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» γιατί πρώτα απ’ όλα με ενδιαφέρει η Πατρίδα μου και ο Δήμος μας. Είναι σπουδαίο να αγαπάς τον τόπο σου, τον πολιτισμό, το κλίμα, την ιστορία σου. Αλλά είναι μεγαλύτερο δείγμα Πατριωτισμού το να αντιπαρατιθεσαι στους δικούς σου όταν νομίζεις ότι έχουν άδικο.
Περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δανειζόμενος την εργασία της κόρης μου για το βιογραφικό του γονιού της θεώρησα σωστό και αληθινό να μην φλυαρίσω παραπάνω για το ποιος είμαι .Με αφορμή λοιπόν την αγάπη που έχω για τον τόπο μου και τα τόσα προβλήματα που έχει θα ήθελα να προσφέρω και εγώ στην ανάπτυξη του και να τον αφήσω λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκα . Με εκτίμηση ΤΣΑΡΟΥΧΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ) 26/3/19 Βιογραφικό σημείωμα του γονιού Ο Νίκος Τσαρουχίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1973. Μεγάλωσε στον Λαγκαδά αλλά κατάγεται από το πανέμορφο χωριό Πέντε Βρύσες. Μέρη στα οποία και μένει. Σπούδασε μηχανολόγος αλλά η αγάπη του για την μουσική τον κέρδισε. Από μικρή ηλικία έμαθε να παίζει μπουζούκι με το οποίο ασχολήθηκε επαγγελματικά. Συνεργάστηκε με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες οπως: Βασίλη Καρρά, Αντώνη Ρέμο, Έλενα Παπαριζου, Αντώνη Βαρδή, Γιώργο Θεοφάνους, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μαρινέλα, Γιώργο Νταλάρα και τέλος με την Πάολα με την οποία συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Παράλληλα ασχολείται με την παραγωγή – διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Μαρία Τσαρουχίδου.
Περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top