Τελετή υποδοχής Τιμίου Σταυρού από την Ιερά Ιερά Μονή Ξηροποτάμου Αγίου Όρους στα Πετροκέρασα

τιμιο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Στην τελετή υποδοχής του τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας από την Ιερά Ιερά Μονή Ξηροποτάμου του Αγίου Όρους στα Πετροκέρασα συμμετείχε κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο δήμου Λαγκαδά Ιωάννη Αναστασιάδη. Συνεχίζοντας μία την παράδοση 267 ετών η Ιερά Μονή του Ξηροποτάμου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου μεταφέρει το Σάββατο του Λαζάρου στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού Πετροκεράσων το τμήμα του Σταυρού του Κυρίου μας, σε ανάμνηση μεγάλου θαύματος που πραγματοποιήθηκε πριν από 267 χρόνια.

Σε δηλώσεις του για το σημαντικό θρησκευτικό γεγονός ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Λαγκαδά επισήμανε την αξία της παράδοσης αυτής για τους κατοίκους της περιοχής. Σημείωσε, επίσης, με έμφαση, ότι στο πρόγραμμα της δημοτικής παραταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» περιλαμβάνεται η ανάδειξη των θρησκευτικών μνημείων και γεγονότων του δήμου Λαγκαδά με στόχο την αναδείξη των περιοχών του δήμου και την προσέλκυση επισκεπτών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top