Συνάντηση με τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Δήμου Λαγκαδά

1000
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τις προτάσεις του για την βελτίωση της καθημερινότητας και την αξιοποίηση των εθελοντικών ομάδων του δήμου για την συνδρομή των δημοτικών υπηρεσιών στην προσπάθεια τους για τη βελτίωση της εικόνας του δήμου, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την υποστήριξη κοινωνικών δράσεων και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής συζήτησε με τα μέλη της ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παραταξης δήμου Λαγκαδα «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» Ιωάννης Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέλυσε στα μέλη της εθελοντικής ομάδας τις προτάσεις της δημοτικής παραταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» για την υποστήριξη του εθελοντισμού και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνονται προς αυτή την κατευθύνση. Εξέφράσε την βουλήση της παραταξης και του ιδίου προσωπικά για την συνεργασία των δύο πλευρών, στην αναπτύξη κοινών δράσεων, την υλοποιήση προγραμαμτος εθελοντισμού και την συμβολή της κοινωνίας των πολίτων στην κατευθύνση της ενίσχύσης της κοινωνικής συνοοχής και της ανακούφισής δοκιμαζομένων συμπολιτών μας.

Ανέφερε, επίσης την βούληση του να υποστηρίξει την δημιουργία του «Σπιτιού του Εθελοντή», όπου θα στεγαστούν εθελοντικές δράσεις και θα κλειτουργεί ως έδρα για την ΕΣΕΠΑ, αλλά και άλλες εθελοντικές ομάδες του δήμου.

Ο κ. Αναστασιάδης, σημείωσε το σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι εθελοντικές ομάδες στην εκπαίδευση των πολιτών και την προαγωγή προγραμμάτων και δράσεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των δύο ορεινών όγκων του δήμου και την ανάπτυξη της φιλοπεριβαλλοντικής συνείδησης. Στην κατεύθυνση αυτή, σημείωσε με έμφαση την σημασία που θα έχει η εκπαίδευση μεγάλων ομάδων του πληθυσμού, όπως οι μαθητές, και η ανάπτυξη κοινών δράσεων ευαισθητοποίησης από το δήμο, άλλους θεσμικούς φορείς, όπως τα σχολεία
και τις εθελοντικές ομάδες του δήμου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top