Υποψηφιότητα Ιωάννη Αναστασιάδη

1000
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά, παρόλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, παρουσία περισσότερων από εννιακοσίων (900) ατόμων, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Λαγκαδά ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Αναστασιάδης, επικεφαλής της δημοτικής παραταξης Δήμου Λαγκαδα «ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
Ο κ. Ι. Αναστασιάδης παρουσίασε το νέο όνομα του συνδυασμού και τα βασικά χαρακτηριστικά του πολυσυλλεκτικού και πολυκομματικού χαρακτήρα της νέας παράταξης που απαρτίζεται τόσο από έμπειρα στελέχη όσο και από νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Εξέφρασε τη χαρά του που η προσπάθεια αυτή, τόσος του ίδιου, όσος και των συνεργατών του, αναγνωρίστηκε από παρά πολλούς δημότες του Λαγκαδά, οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια της παράταξης με βάση το σημαντικό έργο που πρόσφερε ήδη στα κοινά του δήμου.
Αναφέρθηκε, επίσης στις ανυπόστατες αθλιότητες και συκοφαντίες που διατυπώθηκαν εναντίων του με στόχο την προσωπική, ηθική και πολιτική του εξόντωση, σημειώνοντας ότι «με στόχο να χτυπήσουν εμένα πολιτικά, δε σεβαστήκαν τα 4 ανήλικα παιδιά μου, τη σύζυγό μου, τους γονείς μου. Παρόλα αυτά εγώ στάθηκα όρθιος, ήμουν παρών, δεν κρύφτηκα ποτέ. Συνέχισα να συμμετέχω δυναμικά στα δημοτικά δρώμενα».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αναστασιάδης απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες του δήμου να συμμετέχουν στην προσπάθεια «για τη δημιουργία ενός δήμου με ταυτότητα, χρώμα, χαρακτήρα, ενός δήμου ελκυστικού και ανθρώπινου προς τους δημότες και τους επισκέπτες του. Ενός δήμου πρωταγωνιστή των εξελίξεων και όχι κομπάρσου».
Ανακοίνωσε, τέλος τις πρώτες προτεραιότητες του προγράμματος της Δημοτικής παραταξης Δήμου Λαγκαδα «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» που θα τεθεί στην κρίση των πολιτων :
1) Έναν δήμο ασφαλέστερο για μας και τους επισκέπτες μας,
2) Ένα δήμο που πρωταρχικό του μέλημα είναι η καθημερινότητα, η καθαριότητα, ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός, η αποκατάσταση των ασφαλτοστρώσεων, τα πεζοδρόμια και οι πλατειές. Πράγματα απλά, που φαίνονται αυτονόητα, αλλά λείπουν σήμερα από το δήμο μας.
3) Έναν δήμο που θα προσελκύσει νέους επενδυτές, που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για τα παιδιά του.
4) Έναν δήμο που θα γίνει ξανά πόλος έλξης και ψυχαγωγίας με την επαναφορά των θεσμών «αγγέλων πόλις» και εμποροπανήγυρη.
5) Έναν δήμο που θα βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα απορρόφησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων προσφέροντας υψηλή ποιότητα ζωής στους δημότες του.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο βουλευτής της Ν.Δ. Β Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Β Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Φάνης Παππας και Κώστας Ευθυμίου (Ν.Δ.), Κώστας Πετρίδης (Κίνημα Αλλαγής), Δημήτρης Βαρβαρίδης (ΛΑ.Ο.Σ), Θεόδωρος Κουλούρης (Ελληνική Λύση), οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Π. Καζαντζίδης, Θ. Μπέκας, Τ. Βακουφάρης, οι πρόεδροι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μ. Ζορπίδης και του συλλόγου μεσιτών Άγγελος Πασαλίδης και το μέλος του Ε.Ε.ΕΘ. Ηρακλής Ρόντζης, οι πρώην δήμαρχοι Κορώνειας κ. Χουλιάρας, Λαχανά κ. Ξενιτίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Π. Τσακίρης, οι στρατηγοί εν αποστρατεία Φ. Ζυμπερδίκας και Σ. Μπαϊρακτάρης κ.α.
Από τους αιρετούς του Λαγκαδά παραβρεθήκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Μήττας, Π. Αϊβαζίδης, Γ. Τουλουπίδης, Σ. Σισκούδης, Γ. Κεμαλμάς, Χ. Σακονίδης και Γ. Κούκος, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Γουνιώτης, Ρ. Ζαχαρέγκας, Δ. Στρατζέμης, Γ. Σωπιάδης, Α. Τσουκάνης και οι πρόεδροι του Λαγκαδά Β. Βαρβαλιός, του Κολχικού Γ. Ταχματζίδης, της Σαρακήνας Α. Ποντίκης, του Λαχανά Κ. Λιαρετίδης, των Πετροκεράσων Α. Καλαφάτης, του Κρυονερίου Π. Φανούλης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Καλινδοίων Γ. Τσερκέζης και Α. Αδαμούδη, ο πρώην πρόεδρος του Λαγκαδά Α. Μοσχίδης, ο Τοπικός Σύμβουλος Κολχικού Γ. Τουμπουλίδης, Γερακαρούς Χ. Γουρτσελίδης, του Αρδαμερίου Α. Ζήσης, του Λοφίσκου Ν. Γιαννακίδης και πλήθος κόσμου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Θέλουμε να είμαστε η φωνή όσων ζητούν την ανανέωση. Στηρίξτε μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ιστότοπος υπόκειται στους όρους και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τον νέο κανονισμό EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
Scroll Top